MANİSA / ALAŞEHİR - Beş Eylül İlkokulu

Beş Eylül İlkokulu

Soğuksu Mah. Mektep Cad. No69 Alaşehir MANİSA
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Ulaşım
Alaşehir Manisa Merkezine 110 km Denizli´ye 95 km. İzmir´e 120 km dir. Hem karayolu hem demiryolu ulaşımı mevcuttur.
Manisa Merkezine 110 km Alaşehir İlçe Merkezinde yer almaktadır..